logo

Продажба на Bühler Technologies во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bühler Technologies со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bühler Technologies

000028403 1063000 58589

Ниво прекинувач-тенк NT 63-K4-MS-2M12 / 370 MS дизајн, со пливачки SK604 СТП Резолуција: 4mm L = 370mm / 0 до 100 ° C = 4-20mA L1 = 25mm (20mA) / L2 = 335mm (4mA) HC: 90261089

000031750 1063000

Ниво прекинувач-тенк НТ 63-К4-MS-M3 / 370 MS дизајн, со пливачки SK604 СТП Резолуција: 4mm L = 370mm / 0 до 100 ° C = 4-20mA L1 = 25mm (20mA) / L2 = 335mm (4mA) HC: 90261089

000032244 1122000

сензори за температура MK2-G1 / 2-MS-M3 / 500 со PT100, што ги поврзува навој G 1/2 дизајн месинг Излез -40 ° C до 100 ° C = 4 - 20mA L = 500 mm HC: 90261089

000032244 1126000

сензор на температура, TF-M-G1 / 2-MS-M3 PT100-2L / 300 дизајн месинг PT100 2-жица коло L = 300 mm HC: 90261089

0000389341006000 NT MD-MS-2M12/280-2K-190NC/230NO-4T

Nivotemp NT-MD,No.100089383 066308 003 L=280mm / Temp 4xPNP out L1=190 NC / L2=230 NO Max 1Bar / 80grad/C / UB=10-30V DC

0000415381061000 NT 61-MS-S6/250-2K-PT100

HYDRAULIC OIL LEVEL SENSOR UNIT, MAX: 1 Bar/80 C, K10/L1= 130mm, NO/L2= 170 mm NO

000042826456121100000 / EGK-1SD

Sample Gas Cooler with display 230V metric fittings 1 gas path / single path heat exchanger stainless steel

0000430501061000 / NT 61-MS-S6/370-2K-PT100-SSR

(Niveauschalter Tankeinbau NT 61-MS-S6/370-2K-PT100-SSR Schaltrohr MS und Schwimmer SK601 PU 2 x Kontakt K10 (Öffner/Schließer) 1 x Temperatursensor PT100 L = 370 mm L1 = 160mm NO / L2 = 200mm NO mit Schwallschutzrohr HC-Code: 90261089, als Ersatz für Typ NT62-MS-S6 L=370/2K/PT100/SSR)

137002500

притисок предавател Pressotronic 700 Мерен опсег 0 ... 250 бар 4-20 mA, конектор M12 Работен напон: 8-33 VDC Макс. Собна температура 85 ° C Медиуми температура: -15 .. + 125 ° C Материјал: 1.4305,1.4571, Al2O3, FPM Забрзано притисок: 625 бар конекција: G 1 / 4A

3425080

heat exchanger

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ