logo

Продажба на Böllhoff во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Böllhoff со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Böllhoff

0140 204 0102

Perma Thread Manual Taps M4x0.7, type B65000

0140 210 0102

Perma Thread Manual Taps for M8x1.25 type B65000

0158 040 000

стап пауза М2

0158 602 000

механички прекинувач Типично ТБ-М М2

01601916050

Exchange unit for P-PSG 1626 type basic tool

01601920000

Pneumatic installation tool with prewinder Type P=PSG 1626 for Helicoil plus free running inserts 41300200020

01602703050

Exchange Unit for P-PSG 256 type basic tool

01602704050

Exchange unit for P-PSG 256 type baseic tool

01602705050

Exchange unit for P-PSG 256 type baseic tool

01602808050

Exchange unit for P-PSG 714 type basic tool

01602810000

Pneumatic installation tool with prewinder. type P-PSG 714 for Helicoil plus free running inserts 41300100015

01602810950

РАЗМЕНА уред * M10 * 1,25

01602812050

Exchange unit for P-PSG 714 type basic tool

01602814050

Exchange unit for P-PSG 714 type basic tool

0160370600

pneumatic installation tool with prewinder, Type P-PSG 256 for Helicoil plus free running insets - 4130 006 0009

0180 300 0000

вадење на М2

01806060000

Helicoil extraction tool

01806100000

Helicoil extraction tool

233 27 080 500 Ø16

rivet nut M8x28,0x16, Sealing member Polyurethane 86-89 Shore A

233 51 050 030

rivet nut M5 / 5x20 /

2330 708 0050

вртежен момент 24nm

23318080450/00

BLIND занитвам орев

2361 13 080 20

Threaded spindle m8

23615600090

cover gasket

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ