logo

Продажба на Babcock Wanson во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Babcock Wanson со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Babcock Wanson

102B 220/1000

предавател Реф 9,24994

176.8.0107 CANE AIR

A = 628mm 355.8.0086, pos.15

176.8.0107 FOR 380CST HEAVY FUEL OIL NOZZLE POS.1

сите делови за за топлинска масло ГРЕАЛКА ТИП: THERMOPACK 1500B S / N: 99.923 НАРАЧКА NO: 5104/91819

197-8-0080

Калеми ТЕКОВИ КОНТРОЛОР REP104, тип: МЕХАНИЧКА + микро прекинувач, CDE5104.91819 NWB174

20805

SERVOC, SKP25.003E2 220V + AGA22

25214

ELECTROVALVE, 30ATE140G D 3.2 12

500440470

Аеросол, BWI DCR 345 38/10

500490130

Неповратен вентил, 3/4

500630030

SPRING, DCR345

52409

О-прстен, VITON

52410

О-прстен, VITON

570520040

Розета гр. POLV. NPTH 2000/5000

570690030

Клипот водич, POLV. DCR345

FI12 HIGH TEMP

BOURELET FIBERGLASS FI 12 ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА

IEC 3LG90

ПАЛЕЊЕ електрода

IMPELLER OF BOILER FAN THERMOPAC 1500B

POSITOIN 4 OF DRAWNINNG 90-482-044

REF 9.24994

CELL QRA 2

REF 9.70520

ЗАЕДНИЧКИОТ TROUD'HOMME 300 X 400

ECONOMIZER BOILER FML 16/79

Зачувај за КОТЕЛ ATLANTIC BABCOCK

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ