logo

Продажба на Babcock sempell Armaturen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Babcock sempell Armaturen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Babcock sempell Armaturen

1015.01.08,TEMP:195C,PRES:13BARS

Свет вентил се управува со рака,         Големина = DN25, влезот и излезот врска = заварени (челно)         Должина = 130mm, висина = 265 mm,         Тип: 1015/1/8,         Медиум: вода / пареа         Температура = 195C,         Притисок = 13 барови,         Inlet-CO Норма = DBS34-R1,         Излезни-CO НОРМА = DBS34 R1,         Inlet-ние (D * S) = 33.7x4.0,         излез-ние (D * S) = 33.7x4.0         Обвивка и цевки материјал = 1,0460 & St35.8III

1015.01.08,TEMP:292C,PRES:75BARS

Свет вентил се управува со рака,         Големина = DN25, влезот и излезот врска = заварени (челно)         Должина = 160mm, height = 270 mm,         Тип: 1015/1/8,         Медиум: вода / пареа         Температура = 292C,         Притисок = 75 барови,         Inlet-CO Норма = DBS34-R1,         Излезни-CO НОРМА = DBS34 R1,         Inlet-ние (D * S) = 33.7x4.0,         Излезни-ние (D * s) = 33.7x4.0,         Обвивка и цевки материјал = 1,0460 & St35.8III

630191/71/2

TYPE: HKS1.03.0350, MEDIUM = STEAM DN: 350 MATERIAL: 1.7380, 10CRMO910 CONNECTION: 457*34 PRESSURE=75 BAR, TEMPERATURE: 535C

DN 15, 500 BAR, 550°C

контрола Клапан

DN 25, 500 BAR, 550°C

контрола Клапан

DN 40, 320 BAR, 550°C

Контролен вентил (стоп вентил)

DN 50, 320 BAR, 550°C

Контролен вентил (стоп вентил)

DN IN/OUT:350/300, 211 BAR, 542°C

Висок притисок намалување на вентил, побудувачкиот Вклучено

LENGTH: 130MM, HEIGHT: 265MM, TYPE: 1015.01.08 MEDIUM: WATER/ STEAM, TEMPERATURE: 195C, PRESSURE: 13

Свет вентил управува со рака Inlet-CO Норма: DBS34-R1, излез-CO норма: DBS34.R1           Inlet-ние (D * S): 33.7x4.0, излез-ние (D * S): 33.7x4.0           Обвивка и цевки Материјал: 1,0460 & St35.8III

PW 70 A

PRAZISONSDREHWIDERSTAND F S G FERNSTEURGERATE 5 KOhm

SIZE: DN25, INLET & OUTLET CONNECTION: WELDED (BUTT) LENGTH: 160MM, HEIGHT: 270MM, TYPE:

Свет вентил рака управувана Inlet-CO Норма: DBS34-R1, излез-CO Норма: DBS34 R1,            Inlet-ние (D * S): 33.7 x 4.0, излез-ние (D * S): 33.7 x 4.0            Обвивка и цевки материјал: 1,0460 & St35.8III

spare kit for HKS1.03.0350

spare kit for NON-RETURN VALVE, S.NO#630191/71/2 ,DN: 350,MATERIAL: 1.7380, 10CRMO910,CONNECTION: 457*34 ,PRESSURE=75 BAR, TEMPERATURE: 535C

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ