logo

Продажба на Bachmann во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bachmann со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bachmann

909.0057

8-way power strips for Conference / Top Frame - 3 socket outlets with earthing contact, child-proof, black, set at 35° ∙∙1 x USB double charger, 4 x custom modules

918.040

Keystone connections for media technology - HDMI Custom modules for CONFERENCE TOP FRAME installed under desk

925.0034

CONFERENCE TOP FRAME cover

925.101

CONFERENCE TOP FRAME installed under desk

LAN - 940.112

Keystone connections for media technology Custom modules for CONFERENCE TOP FRAME installed under desk

911.004

CONI монтажа рамка кратко

915.503

покритие за моќ рамка

DESK2

DOUBLE ПРИКЛУЧНИЦА

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ