logo

Продажба на Bachofen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bachofen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bachofen

A004421 WF 18

Tube Filter

ER20.X0B.G00

Електрични актуатори, 15-30VAC / 12-48VDC, 20nm, F03-F04-F05 / 14, 9-12S, 15W, ED50%

DZU.021-01 , (A089361)

сигурносен вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ