logo

Продажба на Backer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Backer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Backer

07 31 1000W 220V

resistant, Height: 70cm Diameter: 8mm

2530 490 202

Typ:OE341, 1000W 230/400V

A574-62271

Отпорност со ограничувач на температура

BS02

600W / 1500W, 220-240V, material RYTON R-7 02 (SVART) PPS, alternative material RYTON R-7-120BL (SVART) PPS

CH-5001 AARAU

c l / 004.181 / l.nr.:07.11 3 * 400 V / 23 стапки

K15A

1120391801, conection Feld

OE 16/T 4010 / K6T

resistance heating oil tank 220v 1500w mono

TYPE OE 341 230/400V 1000W 2530490202

потопување грејач без капак врз пина за поврзување со струја и без термостат или ограничување на

U=400VAC

грејач

K31A 8.03.01 (Art.Nr.1150666001)

терминална кутија K31A

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ