logo

Продажба на Baco во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baco со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baco

20018807

switch

4Q41102A4

SWITCH TYPE: PR 10-1102 A4 SER NO: 304474

BA0172201

Safety Switch, Well Water Turbine

BANB01B

INTER MONT.PORTE 1P 16A BACO

BANB02AQ1

SWITCH,TYPE: PR 10-1102 A4,SER NO: 304474

BANB02B

INTER MONT.PORTE 2P 16A BACO

BANB02BS

INTERRUPTEUR 2P 16A BACO

BANB02BSX

INTER MONT.RAIL 2P 16A

BANB02D

INTER BACO 2X10A

BANB03B

INTER MONT.PORTE 3P 16A BACO

BANB03BS

INTERRUPTEUR 3P 16A BACO

BANB03EX80

PR12 1103 AB N48MD50

BANB04B

INTER MONT.PORTE 4P 16A BACO

BANB04BS

INTERRUPTEUR 4P 16A BACO

BANB04BSX

INTER MONT.RAIL 4P 16A

BANC01G

COMMUT 3 DIR AV/ARRET 1P BACO

BANC01GQ1X

INTER MONT.RAIL 1P 16A

BANC01GS

INVER 1P 16A AVEC ARRET BACO

BANC51D

COMMUTATEUR BACO

BANC51DQ1SX

INTER MONT.RAIL 1P 16A

BANC51DS

INVER 1P 16A SANS ARRET BACO

BANC54D

COMMUT-INVERS.4P.2DIR.SANS ARR

BANJ01CR14

COMMUT 3POS RET H>0 A BACO

BAS45476

PR17 45476 E mit Spezialschrauben Nochenschalter Ohne Schild + Knebel

BAS45476A

PR17 45476 E Q48PN Nockenschalter mit Schild + Knebel

BAZB02ATX

INTER 2X32A BACO ZB 02 ATX

BAZB03BSX

INTER TRI PR 26 1103 B4 SX

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ