logo

Продажба на Badger Meter во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Badger Meter со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Badger Meter

0045550000

Контролен вентил на јазол метар

RC200

Процес вентил за контрола

1001GCN36SVOSGLN36

на процесот на контрола вентил Тип: RC200 Номинална големина: 1/4 " Материјал вентил домување: нерѓосувачки челик SS316 Материјал вентил хаубата: нерѓосувачки челик SS316 Приклучоци: 1/4 "ПНП Трим / материјал: големина "Г" KV - вредност: 0,17 Карактеристика: линеарна Вретеното заптивка: Шеврон прстени, тефлонски / PFA Диск: вклучува пролет Температура на медиум до 200 ° C Притисок: PN 320 Монтажни положби: секој Повеќе рејтингот притисок, материјали и Температура класи на барање

250BR-1205-1211

(Type: 250BR - 1,25" bronze tee type meter.)

7500P 3 IN

WATER FLOW

9007227

Магнетни индуктивни мерач на проток

BADGEMETER4TL

Електроди, со метар монтирани Primo ЗАСИЛУВАЧ, 316 СС основа прстени

CABLE

SN: 0506-067 0-75 метри за DN 50 Електромагнетна мерач на проток 3 x (2 x 0.25 mm²) + основа на 160 Ω / km

KT 201403193

MID M 1000 Flansch ISO DN 100 PN 16 Hartgummi Hasteloy C 230VAC

KT 20140417

MID M 1000 mit ISO Flansch DN 150 Hartgummi Hastelloy C 230VAC

LIQUID FLOW METER RCDL M70, WITH PULSE GENERATOR PFT-1E.

Тело: Бронза Мерење на Комората: Вектра О-прстени: Viton Мерен опсег: 18 - 265 l / min Точност: + / - 1,5% од вредноста р-max: 16 bar t-max: 120 ° C Врска: R 1 1/4 "машки Должина: 273 mm Монтажни положби: хоризонтална, вертикална Пулсот излез: NPN транзистор отворена Скала фактор:; 0,00001 за да се 0.9999 Набавка: 12-24 VDC

LM OG-CND 

за бензин, нафта, дигитални и електронски бројачи, ротирачки платформи ½, тече. 0-28 I / мин

LM OG-PND P114

дефиниција на производот Max 120 ° F / 50 ° C Мин 20 ° F / -5 ° C 868 MHz

LM OG-I T100

Во линија метар со генератор на пулс за масло за подмачкување

M2000 AM DN50

ELECTROMAGNETIC FLOW METER

MAGNETOFLOW TYP II DN 65 / PN 16

Магнетни мерач на проток со предавателот M1500 за целосна цевки.

MID 2-100/16-F/ST-WG-ML/HC-ST M15A SK1

Тип II DN 100 / PN 16 со засилувач M1500 за целосна цевки

MID M 1000 MIT FLANSCH DN 32 HARTGUMMI HASTELLOY C 24VDC

Магнетни мерач на проток Магнето Тип II DN 32 / PN 16 со предавател за M2000 целосна цевки.

MN7

schetchik jidkosti

MN80AAP-1

MN серија, 70-733 LPM 1200 КПА 3 "/ 80MM БСП

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ