logo

Продажба на Bae System во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bae System со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bae System

15011000.

полу проводник

80249/121997-2

видео декодер

P/N P 600A 083-03

REC-Trans Radar, NSN-No. 5841-01-568-7044

WKA36684-2

ВАЛЕШЕ ПОМОШ-ИСОЛАЦИЈА РХ САМО

HC579L0652-000

БОЛТ АДГУСТЕР

2764A000

ВРЕДНО ПОВЕЕ

2764A000-002

ВРЕДНО ПОВЕЕ

HC252B0605-224

РИНГ ТРИМ

NAS4404-13

БОЛТ

HC252B0601-219

СТРИП-ТРИМ

200877357

ПИН, САМО ПОСТАВУВАЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ