logo

Продажба на Baelz во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baelz со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baelz

2290-A-D-2.3-230-SA

Електронски контролер модулирање како РЕГУЛАТОР 50-150 ° C, 230 V, 50/60 Hz

2290-A-D-2.4-230-SA

Temperature controller

340-B-AD

DN 50 PN 16 КВС 36                         Материјал куќиште GJS-400-18-LT - JS1025 (GGG40.3)                         за макс. 240 ° C / 4 bar - 120 ° C / 6 bar                         Цел број 340-020

340-B-AD-E02-21-TY18-2EZ

макс. Перм. Diff притисок 16 bar 24 V, 50/60 Hz

342-BK-SS-E02-21-TY18

макс. 350 ° C   макс. Перм. Diff притисок 4 bar како мешање вентил   230 V, 50/60 Hz

356-MS-DN 15-PN 16/25/40-KVS 3,8

Електричен мотор вентил, Kvs.3,8

36590/2-2.4-024

PID три чекори чекор контролер

373 P21

Actuator

373-E02-10-18-001 (373-E02-10-18-S21)

Motorhubantrieb für Regelbetrieb baelz zum Aufbau auf Regelarmaturen bis DN 125 mit schubkraftabhängigen Motorendschaltern Schubkraft : 1000 N Stellgeschwindigkeit Ty : 18 mm/min.  50 Hz 24,6 mm/min.  60 Hz Schutzart : IP 42 Umgebungsbedingungen : max. 0…50°C, 0…75% r.F. nicht kondensierend mit Handeingriff Haube : Kunststoff Hub : max. 22 mm Ohne Aufbauteile Spannungsversorgung : 230 V, 50/60 Hz Gewicht ca. : 2,2 kg

373-E02-10-18-S21..

Линеарен моторизиран активатор

373-E02-10-18-S21-230 OBSOLETE, REPLACEMENT 373-E07-20-18-S21-230!!!

Motorhubantrieb за модулирање должност baelz 373-E02-10-18-S21 ... за монтажа на контрола на вентилите до DN 125 со повратна сила поврзани со ограничување моторни прекинувачи Влеча сила: 1000 N Ty активирање на вртежи: 18 mm / min. 50 Hz 24,6 мм / мин. 60 Hz На заштита: IP 42 услови на животната средина: макс. 0 ... 50 ° C, 0 ... 75% RH без кондензација со рачна интервенција Худ: Пластични Мозочен удар: макс. 22 mm Без делови од телото Напојување: 230 V, 50/60 Hz Тежина прибл: 2,2 кг Цел број 373-E02-10-18-001

373-E02-10-18-S21-230

Baelz 373-E02 Серија: 5 F: 1000N v: 18¹ / 21¹ мм / мин IP42 U: 230V 50¹ / 60² HZ P: 4,1¹ / 4,6² VA

373-E07/21-TY18

алтернативен модел

373-E07-20-06-S21-230

Motorhubantrieb за модулирање должност

373-E07-20-18-301

hot oil valve

373-E07-20-18-S21-230

Motorhubantrieb за модулирање должност

373-E07-20-18-301 + 99.0S373-923

Сила 2000 N230 V, 50/60 Hzсо делови од телото                        

373-E44-40-18-001

Motor, ac, servo, series A, 240v, ac, 50Hz, 10w, ip65, 20mm/min, automatic, c/w yoke and 5k ohm feedback potentiometer assy

373-P21-18-FU-

373-P21-027 / 376-109 / 86-202 / 373-H21-001

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ