logo

Продажба на Bahner во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bahner со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bahner

M0120677

SPRING COMPRESSION,DO=2.5 DM=28.5 LO=45.0 I=4

M0120678.01

SPRING COMPRESSION,DO=1.0 DM=7.3 LO=25 I=9

M0120679.01

SPRING COMPRESSION,DO=1.6 DM=19.7 LO=62 I=5.8

MAT.NO:M0120677.01

Компресија пролетта; DRUCKFEDER / DO = 2.5, DM = 28.5, 45.0 LO = i = 4;

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ