logo

Продажба на Baholzer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baholzer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baholzer

25-0109-000R

Влакна светлина водичи "силна" 2HT4, активни, D = 4.8 mm, L = 1800 mm Боја: портокалова / Стисок: црна

25-0132-00

Светилка за HL 250

25-1010-00

color system monitor

Cable For HL 250 DUA

Fiberoptic кабел

BA-10-003

телескоп оптика

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ