logo

Продажба на Bahr во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bahr со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bahr

03110

03110 орев да води приемник користат 100

04482

за рака топката завртка орев 100

0458110

80 COMPLETTE 194

51971-1-2

побудувачкиот

Repair Kit for 51971-1-2

Комплет за поправка за побудувачкиот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ