logo

Продажба на Bahr Modultechnik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bahr Modultechnik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bahr Modultechnik

EL/ML 80 LFR5201-12-KDD

CARRIGE ролери

LFR 5201-12-KDD FOR EL80

CARRIGE ролери

ELZ60 L=1000mm

Linearachse

ELZ40-RL 3001031

систем за позиционирање

EL60 / 00303

слајд стегање

030601

држач за монтажа

03412 0330000

спојување половина

01861

адаптер

01361

елемент за поврзување

02718-10

лизгачки блок

SEW-DFS56L / 01841

адаптер

01410 0240340

Спојка Rotex 14

01341

елемент за поврзување

01101

граница прекинувач

01104

прекинувач близина

01105

контакт лист

02716-XX

t-блок

ELSZ 40-HD

систем за позиционирање

016471

носечки блок

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ