logo

Продажба на Bailey & Mackey во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bailey & Mackey со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bailey & Mackey

Type 1382 Differential Pressure Switch

Диференцијален притисок прекинувач

1392P

Притисок прекинувач

Type 1382

Единица за замена на притисок

1382X

Диференцијален притисок прекинувач

Type 1382

Диференцијален притисок прекинувач

1381Q

прекинувач на притисок

Type 2381P (04 86453 001)

прекинувач на притисок со дијафрагма

Type 1482 (05 86933 004)

прекинувач на притисок

Type 91

Мерач, ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА PRESSUR

type 1482, 30 mB alternative Type 1482 30mbar (SPDT)

Диференцијален притисок прекинувач

type 1482, 15 mB alternative Type 1482 15mbar (SPDT)

Диференцијален притисок прекинувач

Type 1581

прекинувач на притисок

Type 1381

 прекинувач на притисок

482A

Диференцијален притисок Трансдуцерот

1382

Притисочен прекинувач.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ