logo

Продажба на Bajeria во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bajeria со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bajeria

300 MCM X 1.5 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 1,5 метри долга како на вашите барања.

300 MCM X 1.85 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 1,85 метри долга како на вашите барања

300 MCM X 2 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 2 метри долга како на вашите барања

300 MCM X 2.2 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 2.2 метри долга како на вашите барања

300 MCM X 2.5 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 2,5 метри долга како на вашите барања

300 MCM X 2.80 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 2,80 метри долга како на вашите барања

300 MCM X 3 METER

Водено ладен Kickless кабел Големина: 300 MCM X 3 метри долга како на вашите барања.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ