logo

Продажба на Baker Petrolite во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baker Petrolite со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baker Petrolite

CRW 80430

OLD P/N: KONTOL K-430-W

KONTOL K-430-W

инхибитор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ