logo

Продажба на Bal-Tec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bal-Tec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bal-Tec

BALL PLUG GAGE WITH A BENT STEM

Потребни 4.2mm дијаметар

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ