logo

Продажба на Balance Systems во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Balance Systems со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Balance Systems

9SDI750A11000B

Systeme EQUILIB. ТИП GTR BOANO

9TRASDACA03000

Вибрации сензори Аксијално 3 м. Кабел. Напон тарифен број 90319085, земја на потекло Италија, тежина 0.5 кг.

VM23, HALF-SIZE REMOTE, SW 7.X

контролен панел

9MISTG20TLF030

Мал опсег TG200 со мала мерка + пневматско движење

9SHVM2512AG020

Дијаметар мерење картичка

9PL04015KV00D0

Кабел - ултразвучни сензори

9SDIC0L104400A

Колекционерот Долговечни за внатрешна Wuchtkoepfe "SDI"

9SDI140A05500A

балансирање главата

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ