logo

Продажба на Balcke Durr во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Balcke Durr со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Balcke Durr

P40-8M-50-00GP

FIN FAN PULLEY (HTD), MATERIAL : ZINC COATED OLD PART NO : P40-8M-50 C/W TAPERLOCK BUSH BORED TO SUIT DIA 42MM SHAFT &12X8 KEY DWG NO : 16060 SERIAL NO : B165

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ