logo

Продажба на Balluff во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Balluff со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Balluff

052396908HU

ЕЛЕКТРОСТАТСКИ СЕНЗИТИВНИ СЕНЗИ

122724 0724 HU TYP: BES 516-300-S135-S4-D

Прекинувач за близина

519 FR-60-101

ОГРАНИЧЕН СВЕТНИК

706847

Wheel head for switch

718373

Spacer BTL-P-1013-DR Stat.Warennr: 90319085

BAE PS-XA-1W-24-012-002

Напојувања за контролниот кабинет

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ