logo

Продажба на Balogh во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Balogh со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Balogh online catalog BALOGH.pdf

производи од марката Balogh

202 239

конектор

247XXB2869

SWIVEL R/W HEAD

265XXB2928

FS-S7E V5.3 Functional bloc for Siemens S7 3xx & 4xx (BIDP170)

495XXB4346

Kit with type of connection N1

495XXB4347

Kit with type of connection N3

495XXB4469

PROFIB.2 PG11

BIBS35

логика евалуација 1 канал

BIBS35A

логика евалуација1 канал

BIDP170/XX

Одборот за контрола на Profibus-ДП интерфејс

BIDP 170XX - ERC-85 M12

Комплет / RALLONGE 15M-KIT N ° 4-П / BIB Регулаторната комисија за енергетика-100 - ERC71 - EIR100 Reader кабли 15

BIDP 90(DP)AA/24

ИНТЕРФЕЈС BOX BIDP 90 / 90DP BIDP од различни FIRMWARE PROFIBUS HEX 0490 / Односи со јавноста бонтон: OMA 24V

BIDP170

Schnittstelle

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ