logo

Продажба на Parker Balston во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Parker Balston со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Parker Balston

050-11-BQ

филтерскиот елемент

100-25-BX (10pcs per box)

Филтер Елементи / 10 (десет) во кутија

200-35-BX

Кутија Паркер Balston филтер елементи

58 P

MAX.PRESURERATİNG ТЕЧНОСТИ 8,5 бар на 52ºC Диоксид 3,5 бар на 52ºC

5X403

KIT:O-RING,(485) PIECE,(37) SIZE,PROFESSIONAL,BUNA-N 70 DUROMETER,MAX TEMP -40 TO 250 DEG

200-35-371 H

КАСЕТА ФИЛТЕР

9933-11

(1/4 Inc) Општа намена DFU - поголем проток

A/PKS2 HSC 11785-D/C7305532SK.1

KIT:IGV ACTUATOR,REPAIR,PISTON MODEL

AR 0335-371 H

Филтер издувниот AR 0335-371 H VITON

GRADE BX,150-19-BX

CARTRIDGE FILTER

GRADE DX,150-19-DX

CARTRIDGE FILTER

H2PD−300EU

Hydrogen Generator to use H2 carrier gas, laboratory equipment

7601132

 Паркер Balston Deioniser Чанти

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ