logo

Продажба на Baltec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baltec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baltec

281.2538, BJ. 2012

(Референтна машина Radialnieteinheit, RNE 281, макс. 17 kN сила (пневматски), за Инсталација во машина без контрола, 3x400V / 50Hz, Работа удар: 5-40mm, R = 100 за печат-Ls = 68mm, светло сива боја (RAL 7035), тежина: 60 ​​kg)

DEVICE FOR RIVETING HINGED PALLET PAGES

Rivets are semi-hollow with the following dimensions Ø24 - 24mm

INITIATOR F. NIETSPINDELENDLAGE (GRUNDSTELLUNG)

Initiator f. Nietspindelendlage (Grundstellung) für RN 381 Referenzmaschine: 381.0460, Bj. 2008

MODEL: 281, 331, 381

Радиус: 240, должина алатката: 208, Слободен висина: 168, навој дијаметар. 20, агол: 2.13 '

NIEDERHALTER (OHNE DRUCKSTUCK), AUSFUHRUNG MIT TELLERFEDERN

Option für RN 381 Referenzmaschine: 381.0460, Bj. 2008

RN 181

This machine will be used in the production of aluminum and walkers steel bars with a diameter of about 40 mm. and a material thickness of 1.2 to 2.5 mm.

RN 381 REFERENZMASCHINE: 381.0460, BJ. 2008:

Radialnietmaschine, RN 381, макс. Сили 40 kN (хидраулични), Табела машина со штанд, countertop и прилагодување на висината, без контрола, со хидраулични единица, 3x400 V / 50 Hz, Работа удар: 5-50mm, Nietpilz и школка притисок R = 132 Панч должина Ls = 100mm (други должини одговараат печат Каталог), боја светло сива (RAL 7035)

RNE 281

Nieteinheit

RNE-231

Модуларен Возбудлив глава

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ