logo

Продажба на Baltimore Aircoil во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baltimore Aircoil со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baltimore Aircoil

240079

Bearing

300186 H

1.5 kW 400V / 50Hz ДИА 04:06

RK1264MG

Fill Kit PVC Counterflow

RK1424

Eliminatör One Layer

TXV 109.

Ладење кула (и) (индуцирана нацрт / низок шум аксијален), моделот TXV 109.

TXV 135

Ладење кула (и) (индуцирана нацрт / низок шум аксијален), моделот TXV 135.

VTL-E 116-L

Tour de refroidissement groupe eau glacée Marque : Baltimore Model : VTL 116 L

VXC 166

испарување кондензаторот

VXC-N-460

float condenser

300579RTR

пумпа

RK2069

Füllkörper KITC / FXV-E 10 / 12х12

316030

сува прекинувач

RK1301

Аксијално коло вкл. Стегање Буш

ATHS-2 PN 311077

термостат

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ