logo

Продажба на Balzer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Balzer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Balzer

BN 809 801

изолација Буш  (Извор за крос зрак Ion)

DIFFUSION PUMP 160 ISO, BALZER BP D060 000 OR EQUIVALENT

Висок вакуум конекција DN ISO 160-K Носови вакуум конекција DN 40 KF Транспорт на брзината на дифузија пумпа 1100 I / S Со поразот Дипломирал ... W / L 620 I / S Со поразот Дипломирал ... W / L 580 I / S Дипломирал со ... М / MF и Плоча вентил 425 I / S За испарување на водата со LN2 ладење 2700 3-фазен 380V / 50Hz

DUO 35, ROTARY VANE PUMP 230/400 V, 50 HZ, 3TF 265/460 V,60 HZ FOR LUBRICANT P3 CATALOG # PK D45 602

номинална стапка на проток на 50 ~ 38m3 / h стапка на проток на 50 Hz, ~ 34m3 / h крајната притисок Делумно, без гас баласт <1x10-4 mbar Вкупно, без гас баласт <2x10-3mbar Делумно, со гас баласт <1 x 10-3 mbar Вкупно, со гас баласт <2 x 10-3 mbar

HENA 40, ROTARY VANE PUMP 109-208/380-415 V, 50 HZ, 3TF 220-230/440-460 V, 60 HZ OPERATING MEDIUM P3

Номинална стапка на проток на 50 Hz, ~ 38m3 / h стапка на проток на 50 Hz, ~ 34m3h крајната притисок Делумно, без гас баласт <2x10-2 mbar Вкупно, без гас баласт <3x10-2mbar Делумно, со гас баласт <1 mbar Вкупно, со гас баласт <1 mbar

IKR 251, ACTIVE COLD CATHODE TRANSMITTER DN 40 ISO-KF CATALOG # PT R25 501

-Measurement опсег: 2 x E-9 до 1 x E-2 mbar -Bakeout температура: 150 ° C (302 ° F) со отстрани електроника -Accuracy: +/- 30% (од 1 x E-8 до 1 x E-3 mbar) -Reproducibility: +/- 5% (од 1 x E-8 до 1 x E-3 mbar) -Signal Излез: 0 -10.5V -Supply Напон: 15 - 30Vdc -FPM запечатени

MULTI POCKET ROTATABLE ELECTRON BEAM SOURCE WITH MANUALLY OPERATED POWER SUPPLY DEFLECTION 270 DEG

Џебови на 04 (секој 15 кубика) водено ладен Напојување моќност ~ 6KW Висок напон спектар -6KV да -10KV XY позиција движење 10 mm Работен притисок ~ 7 x 10-4 до 1 х 10-6 m бар

SALES PROMOTION TURBO HIPACE 400 PACKAGE DN 100 ISO-KCATALOG # PM 153 921 -T

HiPace 400; DN 100 ISO-K; TC 400; DCU 400; кабелот; кабел за поврзување; воздух за ладење; USB стик (софтвер TurboViewer)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ