logo

Продажба на Bamo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bamo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bamo

BRK 60 / 63

бистабилни прекинувачпрекинувачки моќност 60 VA / 230 V AC / 1 Aдомување материјал ABS, Класа на заштита IP 55,од нерѓосувачки челик-стегач за цевка макс. d63 mmчлен-бр. 583050

BSM 501 ( 585100)

бистабилни прекинувач

540 011

Tige lg 1000mm Tige Inox 316L, Ø4mm, Longueur 1000mm

MEMBRANE AFFLEURANTE

CAPTEURS DE PRESSION sortie 4-20ma raccordement 1pouce pression 0.....2.5bar

520834 (SS2 WA 5)

Плови се префрли

MNR 7

Управувач

P/N:585163; Type: BSM 501/63

бистабилни прекинувач

MAXIMAT LW CX 40 K (556 700)

Компактен - истекување сонда

BSM 501

ниво прекинувач

BSM 501/63

ниво прекинувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ