logo

Продажба на Bamophox во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bamophox со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bamophox

ARTIKEL-NR. 322008

Повеќе стапка за напојување 24 V DC (8 ... 56 V DC) вкл. 2x излез

ARTIKEL-NR. 322300 BAMOPHOX 322 RE

Спроводливост / Widerstandsmessumformer со дисплеј во станови за монтажа на панел, пред IP 65, Напојување 230 V AC, Влезови за LF сонда и Pt 100, 2x 0/4 - 20 mA (LF и Temp.) во прилог 3x излез реле, 2-реден екран, алфанумерички, со задно осветлување

ARTIKEL-NR. 322500 BAMOPHOX 322 CE

Спроводливост / Widerstandsmessumformer со дисплеј во станови за панел монтажа, Предна IP 65, напојување 230 V AC, Влезови за LF сонда и Pt 100, 2x 0/4 - 20 mA (LF и Temp. во прилог 3x излез реле, 2-реден екран, алфанумерички, со задно осветлување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ