logo

Продажба на Bandini International во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bandini International со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bandini International

E-50

Постојат дополнителни информации

EP 300 L

ELECTRIC WATER HEATER

MK 155

Инстант Бојлери

MK 211

Инстант Бојлери

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ