logo

Продажба на Banjo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Banjo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Banjo

IN 316SS

Mini Vent Valve – Plug

222191

Спојувач

222029

Фитинг за црево

LABEL 050D

ВЕНТИЛ снимање

DM200ACF

вентил

DM200DCF

вентил

DM200

ВЕНТИЛ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ