logo

Продажба на Bansbach во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bansbach со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bansbach

20AK12M10X1

ЗАКЛУЧУВАЊЕ гас клипот делови

20BZ0750TAAKP

Гас клипот ЗАКЛУЧУВАЊЕ CABLE KIT

20ET1ALU

Гас клипот брава КОПЧЕ

A1A1-40-068-205--001/500N

извори на гас

A4A4ZF3-100-270-002/1000N

Тензиите извори

A5A5Z-3-080-330-001800N

Тензиите извори

A9A9B41-200-545-003-400N

гас извира

B1A7-44-700-1573-002/1300N

гас извира

B1A7-44-700-1573-002/1300N

gas spring Cylinder length = 810mm long Cylinder width = 28mm Fully extended shaft length = 723mm from end of cylinder to center of bolt hole Shaft width = 12mm

B9A1-35-070-263-002/1800N

гас извира Ø клипот прачка цилиндар со дијаметар од 14mm 28

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ