logo

Продажба на Baratti во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baratti со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baratti

000 112

ATMOS V4 Var.0102 Waelzkolbengeblase-Vakuum

000 262 / ATMOS V4 B-KR Var.0102

(Koreni вентилатор-вакуум датум на испорака: 09.02.15 / 07.15 - апсолутно бесплатно на нафта и носат без компресија; - Лавиринт запечатување на компресорот соба надвор од со олеснување создаден против, атмосферата; - воздушно ладење, V-појас диск со стража ременот; - автоматско затегнување на ремените преку моторни пили; - две фази издувниот придушувач со интегриран монтажа плоча за вентилатор и мотор; - вклучувајќи вакуум олеснување вентил 11/4 "; - вклучувајќи вшмукување од страна на хартија за фина филтер; - вклучително и глицерол исполнет Bourdon мерач притисок цевка D = 63 mm (-1 за да се 0 bar))

20 710 043

Топката вентил R21 / 2 "Верн pneuma. Г-I / I

200 117

Компресор - Atmos D / V 4 Var. 01

30 705 905

Цедилка за Европа вентили 2 1/2 "/ Ниро плетенка

40 705 801

Заварување брадавица R21 / 2 "x 150 m m, VZ

50 706 116

Tee црвено. Бр. 130, B1, 3 "-2 1/2" / намали на гранка / поцинковани

500 069

Картер капакот B, Var.01

611 004

Gußkolbenring 66x60,4x3SH, SH, G6

ATMOS V4 VAR.0102

Art.Nr.10 000112

HE 150

ca 2-5lt 6000 работни часа. Fab Nr.201309 тип 1/4 500 m бар

POS:3 IDENTNUMMER:500 069

Домување капакот 'Б; Variante01

ATMOS V10 Var. 01-08

компресор

ATMOS V4-KR

Корени Вентилатор вакуум

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ