logo

Продажба на Barberan во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barberan со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barberan

RP-560030, Art code 103879

Тркала оска 22x250 mm

PLZB-8030 METHO, Art N:305737

Целосно монтирани тркала 80x30 / MET

RP-530 300 - replaced by RP-531400, Art N: 292364

Пролет натоварено осовина

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ