logo

Продажба на Barco во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barco со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barco

(R)FD 251/2 PART NU : V9519644 Obsolete, no replacement

отворена рамка 20,1 инчен екран

10-69545-01

Комплет за поправање гуми за ротациони заеднички E2,3 / 4 " 1Gasket 1ceramic печат 1Carbon печат 1o-прстен 1seal quide 1coil пролет

70R9860490

Signalmanagement (BARCO) MATRIXPRO 8X8 DVI MATRIXPRO 8X8 DVI

AGX-3281

Графичка картичка за големиот екран

B560586 ECU 2CH DVI

PartNr B560586 SalesPartNr B560586 ProdPartNr B560586 BU контрола соби Описот ќе се ко 2 ch DVI влез одбор

BC-54065-16-50

Ротари заеднички тип C Големина: 1 ", дуото проток Ракав конекција: 1 "RH поврзување на тело: 1 "и Ѕ" Внатрешна цевка: ½ "за стационарно цевка Сите теми NPT

BC-54065-16-50B

ДД, RTR R1 RH

BC-54065-16-51

ДД, RTR 1NPT LH

BC-54712-12-06

Заеднички Е2 Ротари големина: 3/4 "LH, еден тек, две лежишта печат прстени: јаглерод-керамички

CLICKSHARE

поставување на системот

CSC HW-PAK

ClickShare Classic Пакет вклучува: 1 Св ClickShare базната станица 4 Св Кликнете Сподели Батон 1 Св Кликнете Сподели Држач Батон

ECU 100

4 dvi input, 12 dvi output

HDX-W12

video projector 12000 lumens with zoom long distance

K5830121-02 obsolete, replacement K5830133

Back Light Tray – Sub Assembly

K9345957 SR:1890165515

TL-351CB AC LFC R0

KIT FOR B4100033

screen calibration kit

NSL-4601 - OBSOLETE, REPLACEMENT NSL-4621

Ако овој производ е комплетен сет на замена на екран и цена понуда

NSL-5521

55” near-seamless LCD video wall

OVERVIEW-D1 MCB

N° de série écran 1:68 90 03 97 27 et SN:68 90 02 83 46

PFWX-51B PROJECTOR

DLP Projector

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ