logo

Продажба на Barcontrol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barcontrol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barcontrol

PDC-1-016-M-3-1

Компактен прекинувач за притисок PDC

SW27 HDC

прекинувач на притисок

PDS-1-008-M-2-1

Контролор за притисок PDS

HDS-1-200-K-7-1GE009 - OEM - alterantive with brand: HOERBIGER - KC3723

прекинувач на притисок навој верзија 1 / бар 4z20-200

PDS-1-008-M-2-2

прекинувач на притисок.

HDS1-200-K-7-1

Прекинувач на притисок ММС

MDC-1-008-P-R-1-TDB obsolete,replaced by MDC-1-008-P-ZZ-1-TDB ZINK NICKEL

Компактен притисочен прекинувач МДЦ

MDC-1-008-P-ZZ-1-TDB

Компактен притисочен прекинувач МДЦ

HDS-1-120-K-2-1

прекинувач на притисок

HDS-1-250-K-7-1

прекинувач на притисок ММС

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ