logo

Продажба на Bardac во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bardac со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bardac

AH102341 ISS

контрола картичка за моторни PLX65 / 164

LMAC3475

линија реактор

dw221

вози на веб Ethernet и USB интерфејс

savvy

Такт конфигурација, следење и софтвер документација.

Savvy-sfd

Графички следење и софтвер документација. Една лиценца е потребно на еден компјутер.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ