logo

Продажба на Barden во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barden со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barden

101SSTX1

лого Varian V1000HT за turbomolecular пумпа

61613

Braden O-RING & SEAL KIT CH185

61660

Braden МОТОРНИ KIT (11)

61661

Braden MOTOR Kit (12 Cu)

61662

Braden МОТОРНИ KIT

A 539 SS T3-G-6

прецизност лежишта

BUK 35 (608)

 10 керамички топки KALINIKTA

R3 ZZ    

(4,75 12.7 3.9)

SCB 936Y3 (6001)

KALINIKTA керамички топки 9

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ