logo

Продажба на Bardons-Oliver во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bardons-Oliver со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bardons-Oliver

102401 2-PIECE COUPLING

РИГИДНА за спојување; ТИП: РИГИДНА ракав; Дијаметар INTER-CUBE 1: 25,53 mm; Дијаметар INTER-CUBE 2: 25,53 mm; Должина: 101.6 mm Максимална надворешен дијаметар: 55,88 mm; ЦРТАЊЕ Суд: 643458146

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ