logo

Продажба на Baretti во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baretti со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baretti

611 002

RWDR 55 x 72 x 8, Тефлонски вратило печат со тефлонски запечатување усните и носат чевли Вид HN 2390 Специјален дизајн со носат чевли материјал HS21059, 55 x 72 x 8 Тефлонски

611 004

Gußkolbenring 66 x 60,4 x 3 SH T001-SH-F14 Материјал: G6 (кал-димензионално ротира)

623 001

IR внатрешен прстен 50x55x20 mm,

90

Atmos V4. VAR.0102 Baujahr / Година: 2001 СЕРИЈА-NR / сериски број: 201309. 201136 Деловите на вакуум пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ