logo

Продажба на Barger во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barger со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barger

15003292

Limit switch, Tag no.2-UE-44801, MODEL NO:UE 41033, DRAWING NO:B64013384.004.35

ESK 950 / 210 / 5000

Bumper, Type: bump rail switch model: ESK lenght 950 mm hight 210 mm Cable lenght: 5000 mm WP part code: 15003292

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ