logo

Продажба на Barksdale во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barksdale со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barksdale

0111-507

пливачки прекинувач

0303-029

nivel sensor

0303-031

Magnetic limit switch

0401-388 D2T-M150SS EINSTELLBEREICH : 0,5 ... 10,3 BAR

PRESSURE SENSOR +0,52….+10,5 BAR OP:20 BAR

0401-432 D2T-M80SS-ST3

прекинувач на притисок Електромеханички прекинувач на притисок Домување: умре-Наѓ алуминиум Микропрекинувач Тип: 2 x SPDT Сребрена Контакт Потисен приклучок: 1/4 "ПНП Ig. / Нерѓосувачки челик 17-7 PH (1,4542) Мембрана: нерѓосувачки челик Поставување на опсег: 0.3 ... 5.5 bar . Електричен приклучок: Plug DIN 43.651, 6P + E / Тежина на единица: 1,1 kg Фабрика за прилагодување: Mean Опции: Стандард

0402-059

прекинување на 0,05-1,2 бар прилагодливи притисок: 70bar

0402-097 DPD2T-M150SS

Drucksensor, 0,52-10 bar

0403-069 E1H-H15-P6

Druckschalter

0403-076 (E1H-H15-P7)

pressure switch

0417-015

Прекинувач за притисок

9221-PL1-V (0419-002)

прекинувач на притисок

0423-119 UDS3V3

Part no: 0423-066 Pn.16 bar Pm-75 bar 4-20 mA Digiswitch

0427873000

прекинувач на притисок

0428-030 SW2000 / 20B / 2SP / G1 / 2FR F KM

Drukschalter Електронски прекинувач на притисок Дисплејот: ЛЕД Мерен опсег: О ... 20 бари rel. Сигнал: 2 PNP Ел. Врска: M12X1 4pol. врска Процес: G1 / 2 "AG frontb (ротирачки). Заптивање FKM

0428-101 SW2000/10B/2SP/G1/2'FR/F

ELECTRONIC PRESSURE SWITCH INDICATOR

0711-260

flow switch BFS-10-N-G1/2-SS-NO-ST

0801-016 142P3WC3

Вентил

0801-499 144P3WC3

вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ