logo

Продажба на Barmag во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barmag со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barmag

1-000-3290

Процесорот картичка I000

1-000-7913

AIR искрвари вентил AQ-340F 06-00

1-001-3423

GUARD RING

1-002-5246

ED514 001Z * * Интерфејс P.C. ОДБОР I000

1-003-1891

BUSH ДОМУВАЊЕ

1-003-1892

BUSH ДОМУВАЊЕ

1-003-5072

мерилото

1-004-1629

мембрана KEYPAD

1-004-1788

Y5-25-1984Z оперативен панел-електрични EQU

1-004-3057

X Terminal 235-104 4POL.

1-005-1581

S притисок засилувач не-AUS 2OE 3SB1 83

100694

SPEED SENSORS 689433/7 FOR OIL LU, 2010054215 17.05.2014

1-007-5654

НАСЛОВНА

1-007-7860

УРЕД несреќа БЕЗБЕДНОСТ

1-008-3867

IQ2-5-62 Ротирачки водечки во ???????

1-017-5522

ED455-60S-1Z жици одбор I020 MI **

106669

INTERFACE 585956/0, 2010054215 17.05.2014

119963

MAGNETO RESISTOR SENSOR PNO.C12592/2, 2010054215 17.05.2014

120800

CARD ED-364 PNO.C20732/1FOR 2KV INVERTOR

124592

FUSE 15AMP ART.721457/9 FOR 4KV INVERTOR,2010054066 24.04.2014

151906

FUSE 3.15 A 1-001-7455,2010054066 24.04.2014

151908

SPIN FINISH PUMP WITH DRIVE A-E37-2156,2010054066 24.04.2014

20411

AREA: 51 CNT: 001 IDENT:505 PART NO:D07776/2, The pneumatic CABIN AIR FILTER

448869

A4 ED421 AD29-8560, 2010053959 10.04.2014

448870

A6 CAN S/O ED477 A-E42-0482,2010053959 10.04.2014

448897

B1/B2/B4 SPEED SENSOR 1- 000- 3689, 2010054151 13.05.2014

448900B50

сензор

452218

COVER FOR NEW FDY SP COOLING FAN (Art. No. 1-005-6665)

4526351-007-0906

SENSORFOR GODET MOTOR, 2010054151 13.05.2014

456951

PLASTIC COOLING FAN FOR ACW WINDER CHUCK BARMAG ART. NO. 1-010-3816PLASTIC COOLING FAN FOR ACW WINDER CHUCK MOTOR POY,2010053467 30.01.2014

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ