logo

Продажба на Barnes во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barnes со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barnes

1A0077 MODEL DE 1 5-1, 220 VAC

Центрифугална пумпа

0R205-606

Алатка за пролет црвено

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ