logo

Продажба на Barnstead во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Barnstead со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Barnstead

47900

Грејач отпор жица

CARBON FILTER FOR D11901

Carbon filter for barnstead Diamond D11901

D0809

filter

D50283

Дијамант D.I храна пакет

FD1540M

4.2.2.16-Electric Furnace

LAB-LINE 3751

Фрижидер

LAB-LINE 3766

Фрижидер

SEDIMENT FILTER FOR D11901

sediment filter for barnstead Diamond D11901

TC 1165X1

THERMOCOUPLE, TC 1165X1, TYPE K,

THREAD FILTER FOR BARNSTEAD DIAMOND D11901

Thread filter for Barnstead Diamond D11901

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ