logo

Продажба на Bartec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bartec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bartec

02-2430-0003

Ал филм чисто изедначи 0.05mm х 1м на ролна 10м

02-5500-0003

Ал леплива лента отпорна +80 Gr.C 0,05x50; 50 ролна

02-5500-0014

Алуминиум Влакна леплива лента; Temp тука + 150 ° C; 50.M / Ролна 50мм широк.

02-5500-0035

Стаклени влакна лента широка 12 мм, долг 50 метри, отпорни на + 200 ° C / накратко да 250 ° C

05-0003-000801

yellow push button

05-0003-000801+07-3321-1100

Function stop, yellow push button, 1set=13pcs

05-0003-000900+07-3321-1200

Auto/maintenance, 2 ways switch, 1set=13pcs

05-0003-001300

Светилка модул оператор, црвена

05-0003-001300+07-3351-1110

fault, rep lamp, 1set=13pcs

05-0003-001400

lamp module, operator green, AC00030140

05-0003-001500

lamp module, operator yellow, AC00030150

05-0003-001600

lamp module, operator white, AC00030160

05-0003-001600+07-3351-1140

white lamp, 1set=13pcs

05-0003-001802

actuating element, push button, mushroom

05-0003-006600+07-3361-1820

drum agitator on, green push button lamp, 1set=13pcs

05-0003-00700

Копче

05-0003-00900

BARTEC SELLECTOR SW 0-1 Трајно

05-0020-0091

Додаток за инсталација

05-0020-0472

Изолациски черупка IDF-2 ECC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ