logo

Продажба на Bartscher во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bartscher со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bartscher

CS0178399

multiswitch

0SL0041

мотор

A032W3240

контактор

AOSL3544

лента

A190011 (pack 1x1000)

филтер-хартија

E0301010251

Мотор за Bartscher тостер

105836S

индукција на шпоретот

103069

плоча потопло

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ