logo

Продажба на Basotrol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Basotrol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Basotrol

H91WG-7

 Автоматски вентил за гас

BGA171EDD-1CAAC

Монтажа (единечен електромагнетниот вентил)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ