logo

Продажба на Baudoin во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baudoin со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baudoin

14011370 A

ВЕНТИЛ ВОДИЧ

14011470J

издувниот вентил

15010600V

Вентил седиште ПРИЕМ (1501060 OV)

15020330W

Доза вентил (1551935 OC)

15519060 T

KT 251EGES СУПА ИЗДУВНИ

15519130V

(1350237 ON) + (1.350.238 ОА) + (7.771.300 OC) CYL.HEAD дихтунзи Kit

15519470P

(43,01096 OT // главата)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ