logo

Продажба на Baudouin во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baudouin со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baudouin

16225040N

Филтер за гориво

16206040L

Заптивка за глава на цилиндар

16205900J

ЗАТНУВАЧ

16205370H

облоги

16205270Z

Заптивка за лагер

16205280K

Заптивка за лагер

16205780H

клипот СОБРАНИЕТО

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ